© Gates Merkulova Architects, LLP   All rights reserved
Sunshine Amalgamedia
NoHo, New York

A dense arrangement of volumes housing the various program elements is overlaid on the grid of the existing building columns. The center of the space is occupied by three shapes containing shared functions: a thick-walled conic shape for small conferences and audio/video demonstrations; a long, warped space for larger conferences and film/video viewing, and a blue screen room for film shoots and meetings.

These shapes also serve to separate the work areas of the different groups. A recording studio and an edit bay, both in use around the clock, are located to the side and can be entered independently. The space is otherwise left open, with the perimeter windows letting natural light filter to all the work areas. Partial-height translucent fiberglass screens loosely partition the common space.

 

 

 


photo: J.B. Grant